salut,acum 1 an si jumatate m-am indragostit de un tip si m-am mutat cu el. el avea casa in renovare asa ca am stat la parintii lui. am planificat nunta pentru anul acesta. problema e ca dupa 6 luni parintii lui au inceput sa se vaite ca nu mai au bani sa termine renovarea sa ne putem muta in casa lui. eu de buna credinta am bagat vreo 9000 eur in casa aceea.acum e gata si ne-am mutat in ea(cu gandul ca fiind unicul copil ne ramane noua casa) dar de ceva vreme parintii lui imi tot cauta mie nod in papura sa ma mut de acolo(nimic din ce fac nu le mai convine). s a ajuns la discutii daca nu imi convine sa plec. cum pot eu sa imi recuperez banii care i am bagat in casa... am impresia ca am picat de fazan si ei e fapt aveau nevoie de cineva sa le finiseze casa... inca o data: CUM IMI POT RECUPERA BANII CARE I AM BAGAT IN CASA AIA , nefiind casatoriti legal?????:((:((:((:((:((
Pana acum nu ati primit nici un sfat juridic din partea cuiva de specialitate,ma uit la raspunsurile primite si ma minunez cum oamenii isi dau cu parerea pe un site dedicat teoretic profesionistilor dreptului.Aveti sanse sa va recuperati banii,aveti un drept de creanta pt contravaloarea imbunatatirile aduse,consultati un av si in mod cert ve-ti primi un sfat util.