avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Modificarea legii caselor de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Modificarea legii caselor de marcat

buna as vrea sa intreb a intrat legea sau oug care se refera la schimbarea caselor de marcat electronice conectate la finante,ca eu acuma mi-am infiintat un pfa si nu mi-as lua casa de marcat normal cum era si dupa sa trebuiasca so schimb
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 11:52, 25 Iunie 2014
Inca OUG 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale nu a fost modificata in sensul indicat de d-voastra.

Avocatnet.ro a scris aici despre subiect: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare casa de marcat FitPill FitPill Buna! Am nevoie sa achizitionez o casa de marcat si as dori sa stiu daca cele mai ieftine care sunt pe piata o sa imi fie de ajutor pe viitor sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat? Amat Amat buna ziua, am un srl nou infiintat 9609, prestari servicii Activitate anu este constanta, fiind vorba despre servicii si nu vad necesitatea unei case de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa garbiny garbiny Spuneti-mi,va rog,daca obtinerea autorizatiei de PFA e conditionata de dovada imediata a procurarii unei case de marcaj. Din cauza lipsei momentane de bani ... (vezi toată discuția)