avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,in urma unui proces,a iesit o hot. jud.in care specifica ca sunt proprietarul intregii proprietati dar cu obligatia de plata a unei sulte de 40000 euro,unchiului meu. S-a ajuns in situatia ca unchiul a decedat,dar am fost cu verii mei la executoare si am putut sa iau 2(doua) amanari de executare,ptr. a o putea vinde eu proprietatea.INTREBARE:mai pot amana pentru o perioada de cel putin 3 ani,executarea,caci celelalte 2 amanari au fost de cate 6 luni fiecare.Nu ne putem intelege la executoare,sa pastreze dreptul legal de executare,ptr.o perioada de min.3ani?
Cel mai recent răspuns: jiulian , utilizator 20:44, 25 Iunie 2014
Pot sa va intreb de ce vreti sa amanati 3 ani?
Pentru ca nu am reusit sa vand aceasta casa cu teren,si daca sunt executat,eu cu ce mai raman?Pentru ca este singura mea locuinta.Eu as vrea sa pot vinde maine dar ,toata lumea vrea chilipiruri. Va intreb daca executoarea este obligata de vreo lege ca eu sa nu raman pe strazi.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre executare silita jiulian jiulian Buna ziua,in urma unui proces de partaj succesoral cu unchiul meu,aiesit o hot.jud. cu titlu executoriu,in care eu debitorul sunt obligat la plata unei sulte ... (vezi toată discuția)
Parasirea caminului conjugal de catre mama Daliamogos Daliamogos Buna seara, am si eu o intrebare: ce se intampla atunci cand mama paraseste caminul conjugal inainte de divort? Am sa va detaliez un pic problema. Am o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotul meu are o matusa (tata lui a fost frate cu sotul ... floricaolah floricaolah Buna ziua,sotul meu are o matusa(tata lui a fost frate cu sotul ei-ambii decedati) care are 87 ani. Dupa moartea sotului,acu-s vreo 20 ani,ea a facut ... (vezi toată discuția)