Offset a scris:
Masinile au fost puse una langa alta, verificate de 3 politisti. Niciun dubiu de inaltime, culoare. In schimb, masina procuroarei avea si semne de accidente mai vechi pe bara (pe care nu le-a declarat) si care nu proveneau din accidentul anterior.
Din cate stiu, cand nu declari accidente, cand nu iti repari autoturismul nici dupa mai bine de 2 luni, esti considerat SUSPECT, nu vinovat, SUSPECT. Nu mai adaugam sanctiunile impuse de lege (sanctiuni egale cu 0 in cazul de fata).
Doamna procuror m-a amenintat ca depune plangere la politie cum ca vreau sa imi repar masina pe asigurarea ei pentru ca nu am bani de reparatie.
Halal procuror:
1- Cum te poti gandi la asa ceva cand tu nu declari accidente si nu iti repari masina (in acest caz fiind pasibila de "incarcare" a faptelor)
2 - Mi-a cerut CNP-ul. Poate va vine sa radeti, dar , da. Mi-a spus sa ii dictez CNP-ul.
Hai sa fac si un pic pe justitiarul, asa ... ca sa lamuresc unii fazanisti de pe aici.
Daca ai facut un accident acum 2 luni, si acum ai masina lovita, asta inseamna ca ti-ai reparat masina si ai lovit-o iar, acum, nedeclarand accidentul! Deci, din start politistul trebuia sa aiba asta in vedere. Sa plece de la premisa asta. Apoi sa caute elemente probatorii.
Va rog sa ma contraziceti daca ar putea fi altfel.
Acum, daca ar fi sa inversam rolurile, hai sa fac eu pe avocatul diavolului.
Presupunand ca in urma unei expertize se constata ca intre cele doua masini, intradevar, a avut un accident usor.
Cum dovedesti ca nu esti "tu", cel ce a lovit masina procuroarei in parcare ?
Pentru ca si ea poate spune "bine merci" aceiasi poveste .
"Ai sunat-o in toiul noptii sa ii spui ca i-ai lovit masina. Ea nu a raspuns, si dimineata, a constat ca ii era lovita in parcare."
Asadar, ce le vei spune celor de la politie, cand ea va depune o plangere impotriva ta si va scrie exact ceea ce am scris eu ?
A??
Acum, ca o paranteza, ....sincer, aveti prea mari asteptari de la politia romana! Mai ales in astfel de cazuri minore.
Si cand spun asta, ma refer la cazuri concrete pe care le cunosc, in care este vorba de infratiuni cu violenta, (talharii si intrari prin efractie) in care politia romana ridica din umeri in fata victimelor, in timp ce faptuitorii, se plimba bine merci, si nu patesc nimic.