avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salarii administratie publica locala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salarii administratie publica locala

Vă rog sa ma ajutaţi în rezolvarea unei probleme: în calculul salariului (atât funcţionari publici cât şi personal contractual) mă folosesc de Legea nr. 284,285/2010 ? Întreb acest lucru deoarece fostul secretar s-a pensionat pentru limită de vârstă, iar salariile nu au mai fost actualizate de la vechea Lege-cadru nr. 330/2009 privind salarizarea unitară a pesonalului plătit din fonduri publice. Prin apariţia Legii nr. 284/2010 a fost abrogată Legea nr. 330/2009.Poate cineva să-mi explice modul exact cum s-a calcult ,sau cum s-ar calcula salariile începând din anul 2009 până astăzi? Vă mulţumesc!

Alte discuții în legătură

Vechime in munca chiretoiugheorghe chiretoiugheorghe sunt functionar public si asi dori sa-mi spuneti care-i legea care impune introducerea cuantumul vechimii in munca in salariul de baza?Va multumesc. (vezi toată discuția)
Exista lege sau ordonanta echivalenta cu l284 dar anterioara anului 2010? Bogdan_Ionut Bogdan_Ionut Buna seara, Sunt interesat daca exista vreo lege sau ordonanta echivalenta cu L284/2010 (uniformizarea drepturilor salariale) intrata in vigoare inainte de ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu de baza asistent medical, angajat in anul 2012 legorodi legorodi Buna seara! In vederea stabilirii salariului de baza, pentru un asistent medical care se angajeaza in 2012, la un cabinet medical scolar aflat in subordinea ... (vezi toată discuția)