avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

sunt functionar public si asi dori sa-mi spuneti care-i legea care impune introducerea cuantumul vechimii in munca in salariul de baza?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: chiretoiugheorghe , utilizator 13:46, 23 Ianuarie 2013
Lege-cadru nr.330 din 5 noiembrie 2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice abrogata prin Legea nr.284/2010 - LEGE - CADRU privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice
si de ce am salariul de baza cu vechime 25% numai 854 lei (de baza) ca politist local ? VA MULTUMESC si sa vi se implineasca toate dorintele!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de noapte functionari publici baiesan baiesan Va rog sa ma lamuriti cum se calculeaza sporul de noapte al functionarilor publici.Am primit raspuns la solicitarea mea din partea Primariei:Chiar daca Legea ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu de baza asistent medical, angajat in anul 2012 legorodi legorodi Buna seara! In vederea stabilirii salariului de baza, pentru un asistent medical care se angajeaza in 2012, la un cabinet medical scolar aflat in subordinea ... (vezi toată discuția)
Calcul salarii administratie publica locala del_gin1958 del_gin1958 Vă rog sa ma ajutaţi în rezolvarea unei probleme: în calculul salariului (atât funcţionari publici cât şi personal contractual) mă folosesc de ... (vezi toată discuția)