LILIANA FLEANCU 
	    	Consilier juridic

LILIANA FLEANCU 
	    	Consilier juridic	    

completarea hotararii cu indicarea cuantumului si in ce constau acestea.
 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

ContSters318277 
	    	Utilizator

ContSters318277 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 Patrick_ 
	    	Utilizator

Patrick_ 
	    	Utilizator	    

Solutia am vazut-o pe portal intrucat procesul nu este in Bucuresti dar chiar si asa ceea ce se publica pe portal apare si la condica
 vasile2013	                   

Modificarea minutei hotararii penale dupa pronuntarea dispozitivului in condica si pe cale electronica, de catre judecator este caz de casare si de rejudecare? ... (vezi toată discuția)
	                    vasile2013	                   

Modificarea minutei hotararii penale dupa pronuntarea dispozitivului in condica si pe cale electronica, de catre judecator este caz de casare si de rejudecare? ... (vezi toată discuția)

TincaToniF90	                   

Am dat in judecata fostul angajator , iar ultima infatisare la proces a fost in data de 17.01.2013 cand s-a dat si verdictul. Pe site la portal just imi apare ... (vezi toată discuția)
	                    TincaToniF90	                   

Am dat in judecata fostul angajator , iar ultima infatisare la proces a fost in data de 17.01.2013 cand s-a dat si verdictul. Pe site la portal just imi apare ... (vezi toată discuția)

boldea_d	                   

va rog daca imi puteti spune unde as putea sa consult decizia judecatorului ramas in pronuntare? judecatorul a spus ca ramane in pronuntare (judecatorie) si ma ... (vezi toată discuția)
	                    boldea_d	                   

va rog daca imi puteti spune unde as putea sa consult decizia judecatorului ramas in pronuntare? judecatorul a spus ca ramane in pronuntare (judecatorie) si ma ... (vezi toată discuția)