avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neindicarea cheltuielilor de judecata in minuta. Nu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neindicarea cheltuielilor de judecata in minuta. Nu trebuie facuta cerere de indreptare sau de completare a hotararii daca nu se indica cuantumul cheltuielilor?

Buna seara,

Intrebarea este daca este sau nu necesara indreptarea sau completarea hotararii primei instante daca nu se indica exact cuantumul cheltuielilor de judecata in hotarare.
Cum va stabili executorul cat are de executat in privinta cheltuielilor de judecata si mai este si onorariul de avocat despre care nu se face vorbire.

De dat s-a dat dar nu se indica cuantumul...

Iata dispozitivul:

Admite cererea formulată de reclamantul B.G., în contradictoriu cu pârâta S.A. şi chematul în garanţie B.G.I Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de xxxx lei reprezentând contravaloarea prejudiciului suportat de acesta prin avarierea autoturismului. Respinge cererea de chemare în garanţie formulată de pârâta S.A., ca neîntemeiată. Obligă pârâta la plata cheltuielilor de judecată.
Ma bazez pe faptul ca in ultimii doi ani cel putin ceea ce era pe portal este si la condica in toate cazurile mele.

Am avut o situatie in care instanta de recurs nu s-a pronuntat cu privire la cheltuielile de judecata conform solutiei postata pe portal si am mers la condica iute la condica.La fel era si la condica.Nu s-a pronuntat cu privire la cheltuielile de judecata.
Adica identic intre condica si portal.

De curand am mai vazut o solutie pe portal cu o greseala gramaticala.La minuta de la dosar era la fel si tot la fel si la condica.
Adica totul identic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea minutei hotararii in materie penala vasile2013 vasile2013 Modificarea minutei hotararii penale dupa pronuntarea dispozitivului in condica si pe cale electronica, de catre judecator este caz de casare si de rejudecare? ... (vezi toată discuția)
Lipsa comunicare hotarare proces TincaToniF90 TincaToniF90 Am dat in judecata fostul angajator , iar ultima infatisare la proces a fost in data de 17.01.2013 cand s-a dat si verdictul. Pe site la portal just imi apare ... (vezi toată discuția)
Unde pot consulta hot judec ramasa in pronuntare? boldea_d boldea_d va rog daca imi puteti spune unde as putea sa consult decizia judecatorului ramas in pronuntare? judecatorul a spus ca ramane in pronuntare (judecatorie) si ma ... (vezi toată discuția)