avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada debutantie psiholog
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada debutantie psiholog

buna ziua,
sunt psiholog stagiar incadrata cu CIM la o primarie.Am avut un an de la incadrare pe data de 04-06 2014.deci practic am peste un an de debutantie.As dori sa imi spuneti daca aceasta perioada mai este valabila cf L330/2009 ,avand in vedere c a in L284 si in HG 286/2011 nu se mai face referire la debutanti iar de la primarie mi se spune sa astept sa sa ceara transformare de post deoarece ei nu mai au in organigrama alt post de psiholog pe un nivel imediat superior.deranjant pentru mine este faptul ca nu au facut aceste demersuri daca este asa, la timpul potrivit si mi se spune ca pot sa astept si pina la anul viitor in conditiile in care eu stiu ca examenul de iesire din debutantie se organizeaza in termen de 5 zile de la terminarea perioadei de stagiu.
va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:59, 27 Iunie 2014
Legea 330/2009 a fost abrogată de Legea nr.284/2010 legea-cadru privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.

Art.31 C.mun.
....
(5) Pentru absolventii institutiilor de invatamant superior, primele 6 luni dupa debutul in profesie se considera perioada de stagiu. Fac exceptie acele profesii in care stagiatura este reglementata prin legi speciale. La sfarsitul perioadei de stagiu, angajatorul elibereaza obligatoriu o adeverinta, care este vizata de inspectoratul teritorial de munca in a carui raza teritoriala de competenta acesta isi are sediul.
(6) Modalitatea de efectuare a stagiului prevazut la alin. (5) se reglementeaza prin lege speciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de debut ioana1997 ioana1997 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti care este perioada de debut, pentru un psiholog, angajat ca psiholog stagiar , intr-o primarie? Multumesc! (vezi toată discuția)
Contract stagiu Daliborka Daliborka Buna ziua va rog ma puteti ajuta daca o persoana are contract de munca la o firma particulala fucntia de incadrare:registrator medical(part time 2 ore); este ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale psiholog stagiar 2014 tabircafelicia tabircafelicia Buna ziua, As dori sa-mi spuneti care este salariul de baza pentru un psiholog stagiar si cf.carei legi se face incadrarea?Care era sal. de baza la ... (vezi toată discuția)