Buna ziua,am si eu o intrebare.Am contractat un credit imobiliar in 2008 el titular de contract,eu codebitor si coproprietar,ulterior eu si sotul am divortat.Acum el sta in casa si plateste ratele.Ce pot face pentru ca el sa fie intr un fel obligat sa ma scoata din contract?Nu ma intereseaza apartamentul si nu vreau nici nici jumatate din suma ce s a platit in timpul casatoriei impreuna.Imi doresc acest lucru deoarece el tot ameninta ca nu o sa mai plateasca si o sa imi puna mie banca poprire pe salariu .Credeti ca daca a s da in judecata as avea castig de cauza? Si mai specific faptul ca am o fetita HANDICAP GRAV careia trebuie sa ii asigur un trai ,iar nevoile ei sunt cu mult speciale fata de un copil normal.Multumesc,
Divort
anii
sotul meu,inainte de a ne casatori, a facut un credit ipotecar pe 25 ani in ron pt. apartamentul in care locuim.acum suntem casatoriti si am facut o ... (vezi toată discuția)
Plata banci
dodorel62
Buna ziua . Am un coleg care acum 1 an a facut 5 imprumuturi in aceiasi zi de la 5 banci diferite, iar atunci cand a facut imprumutul el lucra si avea un ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat
mariana2506
buna ziua.
este a 2 a oara cand adresez aceasta intrebare si nimeni nu-mi poate da un raspuns.
in luna iulie 2012 am divortat de sot, avem un copil impreuna. ... (vezi toată discuția)