Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Legea 230/2007 Articolul 10 Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces, la cerere, la orice document al acesteia.
HG 1588/2007 Art. 12 Drepturi:
d) sa primeasca expIicatii cu privire Ia calculul cotei de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari si, eventual, sa o conteste Ia presedinteIe asociatiei de proprietari, in termen de
10 zile de Ia afisarea listei de plata. Presedintele asociatiei de proprietari este obligat sa raspunda Ia contestatie In termen de 7 zile;
Este normal ca sa mi se ceara in avans cheltuieli de judecata, luna trecuta mi-a bagat 300 lei, luna asta a mai adaugat 103,20 lei , chiar daca procesul nici nu a ajuns in instanta?
Daca in dosarul inaintat in instanta este o semnatura falsa a unui membru din comitetul de cenzorii ce se poate intampla ?
Daca eu achit restanta pana la termenul de judecata si procesul nu mai ajunge in instanta, mai trebuie sa platesc pe langa penalitatiile de intarziere ( destul de mari ) si cheltuieli de judecata