avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cum sa imi calculez impozitul pe venit?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cum sa imi calculez impozitul pe venit?

buna. am deschis o firma de un an si ceva, si am devenit platitoare de impozit in urma cu 4 luni.... contabila mi-a facut un calcul in mare pe ultimele 3 luni, adica aprilie, mai si iunie, unde profitul a fost undeva la 63000 euro. rezultatul dumneaei a iest ca trebuie sa platesc undeva la 570 mlioane pana pe 25 iulie...este corect?
si inca o intrebare...din moment ce platim impozit pe profit...platim si tva, nu?
tva-ul se aplica la facturi nu la profit..
@Lavinia9876, e greu sa raspund pentru ca intrebarile nu sunt bine puse. Faceti experienta si puneti-va in situatia de a raspunde la intrebarile dvs, Dupa aceea, reformulatile.
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din sistemul micro Herra_ Herra_ \\"Impunerea microintreprinderilor care realizeaza venituri mai mari de 65.000 euro Daca in cursul unui an fiscal o microintreprindere realizeaza venituri mai ... (vezi toată discuția)
Trecere de la impozit pe venit la impozit pe profit klm0909 klm0909 Buna ziua, Am infiintat o firma in anul 2014, luna iunie, iar din iunie pana in septembrie am avut vanzari marfa de 150.000 lei. Pe 25 octombrie am platit ... (vezi toată discuția)
Depasire cifra de afaceri victor_gomm victor_gomm Buna ziua, In 2012 am avut o cifra de afaceri sub 65,000 mii euro si incepand cu febr.2013 am fost obligat sa trec la sistemul de impozitare de 3%,ce o sa ... (vezi toată discuția)