avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Proceduri legale expertiza tehnica
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Proceduri legale expertiza tehnica

Daca raportul de expertiza tehnica incalca art.21 lit B din OU 2/2000( nu s-a facut nicio descriere a modului de efectuare a expertizei,desi au fost obiectiuni ,expertul nu le-a luat in seama si nu a cercetat sau verificat faptic nimic) se poate cere anularea expertizei pe acest motiv?,fiindca e clar ca,daca se ia de bun imi va aduce prejudiciu de ordin financiar ,:frantic:eu trebuind sa platesc sulta. Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:22, 29 Iunie 2014
Sesizati in scris instanta cu privire la nerespectarea procedurii legale in cursul administrarii probei si a lucrarilor expertizei judiciare
Ultima modificare: Duminică, 29 Iunie 2014
legalmgm, utilizator
Buna! Am facut obiectiuni in scris si am cerut refacerea integrala e expertizei,instanta a aprobat ,expertul nu s-a prezentat si nu a refacut expertiza,limitandu-se a da niste raspunsuri fictive nebazate pe realitate.Pot acum dupa ce am vazut raspunsul expertului sa cer anularea raportului?
Faceti observatii scrise la raspunsurile date de catre expert, la obiectiunile formulate de dvs. la raportul de expertiza, pe care le depuneti la dosar, cu nr. de inregistrare/ data de la arhiva tribunalului. Instanta se va pronunta fata de noile dvs. observatii.
Puteti solicita instantei de judecata o contraexpertiza si eventual un expert parte/ expert consilier (acesta sa participe impreuna cu expertul desemnat la expertiza), pe care il platiti dvs. separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj. contraexpertiza AlinaNegrut AlinaNegrut As dori daca cineva poate sa ma ajute cu cateva informatii. Sunt in proces de partaj cu fostul sot, si s-a realizat expertiza cu care nu sunt de acord, este o ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Probleme expert contabil aledical aledical Buna seara daca ma poate ajuta si pe mine cineva. Am un caz de delapidare expertul contabil este delegat de catre cine si pe ce criterii? la expertiza pot ... (vezi toată discuția)