avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinii - distanta casa-fanar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinii - distanta casa-fanar

in 2009 am sesizat catre primarie o constructie pe care o efectuau vecinii mei si anume un fanar la 1m de casa mea de locuit .acest fanar avea mai tarziu sa devina un fel de grajd pentru animalele vecinilor (capre ,iepuri ,pasari)din cauza acestor animale si a acestui fanar care adaposteste furaje pentru hrana animalelor ,suntem invadati de sobolani ,soareci ,insecte ,mizerie si mirosuri neplacute. mai tarziu in anul 2012 vecina primeste autorizatie de constructie de la primarie.
intrebare-cum poate sa primeasca o autorizatie de constructie a unui fanar la o distanta asa de mica de o casa?
catre ce institutii de specialitate ma pot adresa pentru a primi detaliile necesare despre legile care trebuiesc aplicate in asemenea conditi ?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:04, 30 Iunie 2014
contravine legii, trebuie sa va judecati cu ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul creste 250 de capre si 20 de porci, 10 câini lipit de gardul meu S.Gheorghe S.Gheorghe Stiu ca suna aproape imposibil dar e adevărat. Timp de 2 ani nu a mai locuit nimeni în casa părintească deoarece părinții au decedat. Ne-am hotărât să ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce pot face in urmatoarea situatie? locuiesc la oras,la ... sykes sykes Buna ziua! Ce pot face in urmatoarea situatie? Locuiesc la oras,la casa, distanta dintre case fiind de cel mult 15 metri . De cateva luni vecinul a inceput ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind cresterea animalelor in zone rezidentiale Laura_BV Laura_BV Locuiesc intr-un orasel care nu este resedinta de judet, intr-un cartier de case. Eu si vecinul meu am impartit un lot de 1000mp, fiecaruia dintre noi ... (vezi toată discuția)