avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot intra in posesia banilor?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot intra in posesia banilor?

Buna ziua.
Problema mea e (poate) mai dificila si din punctul meu de vedere fara speranta de reusita, dar totusi mi-am luat inima in dinti si am zis macar sa intreb.
Problema ar fi urmatoarea :
In urma casatoriei dintre mine si sotia mea, ca dar de nunta ne-a ramas o suma de bani (destul de frumusica) care dupa aproximativ 2 saptamani de la nunta a fost depusa in banca, in doua conturi egale, unul pe numele meu cu imputernicire pentru sotie, al doilea pe numele ei cu imputernicire pentru mine.
Acum doua zile am hotarat de comun acord sa divortam datorita neintelegerilor dintre noi.
Si, doar de curiozitate, azi dimineata m-am dus pana la banca sa vad daca mai sunt banii in cont.Si, surpriza, nu mai erau. Toti banii din contul meu au fost retrasi de ea (cu o luna in urma), deasemenea i-a scos si pe ai ei din cont, a creat alte doua conturi pe numele ei si cu imputernicire pentru tatal ei.
Stiu ca acum poate n-o sa pot face nimic pentru ca avocatii si judecatoria sunt in vacanta, dar, macar ca sfat, vroiam sa va rog sa-mi spuneti daca mai pot face ceva pentru a recupera banii (parerea mea e ca ar fi fost corect ca banii sa se imparta egal). Stiu ca e o situatie mai delicata tinand cont de faptul ca avea imputernicire dar eu totusi mai sper.
Va multumesc anticipat pentru timpul acordat si pentru intelegere (si nu in ultimul rand pentru un eventual raspuns)
Cu stima...George
Cel mai recent răspuns: SANDRA35 , utilizator 18:06, 10 Septembrie 2005
Am si eu o singura intrebare: banii au fost in urma acelei nunti.Cine a platit cheltuielile de nunta?Nunta s-a facut pe banii cui mai exact?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bani andreiionel andreiionel Daca stiu banca unde sotia mea a depus bani in timpul casniciei pe numele ei , un avocat se poate adresa acelei banci sa scoata extrasul de ... (vezi toată discuția)
Imputernicit bancar retrage banii inainte de deces Danieladvd Danieladvd Fratele meu a retras banii din conturile pe care a fost imputernicit de Tatal meu. I-a retras chiar in ziua decesului dar inainte de deces. Mai intra banii ... (vezi toată discuția)
Lichidare cont bancar OlaruCatalin OlaruCatalin Buna ziua, Am o intrebare legat de bunurile comune. Sunt casatorita de 3 luni. Impreuna cu sotul am facut un cont bancar in care am depus banii de la nunta. ... (vezi toată discuția)