buna ziua. am si eu o intrebare: in urma cu o saptamana am fost martor la un proces in care o mama isi dadea fiul in judecata ca sa-i ia apartamentul care era pe numele fiului. eu am fost la proces din partea fiului. acolo la proces judecatorul m-a intrebat daca stiu din ce bani s-a cumparat apartamentul si eu i-am raspuns ca stiu ca fiul a lucrat la firma parintilor iar acestia i-au cumparat apartament(cum ar veni ca sa-l rasplateasca) ceea ce este si adevarat adica ceea ce stiu eu. Ieri am aflat ca mama baiatului o sa ma dea in judecata pentru marturie mincinoasa. Eu nu am mai fost pus in situatii din astea dar as vrea sa stiu daca m-ar da in judecata ce se intampla? cat o sa dureze procesul, trebuie sa imi iau avocat? chiar daca am spus adevarul pot sa se lege de alte chichitze ca sa-i dea ei dreptate? multumesc mult
Am intai o intrebare... cum se retrage o marturie intr-un proces civil? :O
Pasii sunt plangere penala, apoi totul depinde de politie. Atat.
Va cheama la audieri in Constanta, pastrati dovezile legate de deplasari, avocati etc., le cereti inapoi de la cea care va pierde.
Cautati-va martori acre stiu acelasi lucru ca si dv. Aratati numele lor la politie.
Pana una-alta,. nu va agitati cu toate acestea pana la momentul cand veti fi citati. Exista posibilitatea mult mai mare ca aceasta sa fie o furtuna intr-un pahar de apa, o incercare de intimidare a dv., fara nicio urmare penala.
Succes si tineti-ne la curent!