avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stampila unui SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stampila unui SRL-D

Cate tipuri de stampile este necesar sa fac?
Daca am infiintat srl-D-ul intr-un judet , si momentan sunt mutat in alt judet cu treaba, as putea face stampila in allt JUDET decat sediu social si inmatricularea firmei?
Cel mai recent răspuns: bob02008 , utilizator 22:03, 3 Iulie 2014
Nu. Pe stampila se inscriu datele din Certificatul de inregistrare de la ONRC.
multumesc! Cate tipuri de stampile sunt obligat sa fac?? Am ca domeniu comert cu jucarii. o sa fie punctul de lucru intr-un centru comercial si o sa fie intr-un magazin.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2014
bob02008, utilizator
Sunteti obligat sa faceti una singura. Punctul de lucru va trebui inregistrat la ANAF, iar daca veti avea minim 5 angajati pe acel punct de lucru ii veti declara prin in D060 pe care o depuneti la ANAF si veti primi cod fiscal si pentru acel punct de lucru. In acest caz veti faceti o alta stampila cu noile date.
Nu , nu am 5 angajati . maxim 3-4. Ma interesa daca imi mai trebuie si alt pit inafara de cea originala si unica pt orice societate cu datele firmei pe ea. Avand in vedere ca ofer garantie, ma gandeam ca pot face o alta stampila mai micapt acea garantie sau alte acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea in scopuri de tva a societatilor comerciale. (omfp nr. 2795/2011) bob02008 bob02008 Buna ziua, am intampinat si eu o problema la ANAF. De curand mi-a fost eliberat certificatul de inregistrare, certificatul constatator si rezolutia de catre ... (vezi toată discuția)
Certificat de inregistrare bob02008 bob02008 Buna ziua. Astazi mi sa eliberat certificatul de Inregistrare al unui SRL-D. As dori sa aflu si eu care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i fac. Am ... (vezi toată discuția)
Am mai multe modificări de făcut pentru o sc al cărei administrator sunt, aș dori să știu care e ordinea lor GioLmn GioLmn Am mai multe modificari de facut pentru SC al carui administrator sunt si as dori sa stiu ordinea pe care trebuie sa o urmez. Trebuie in primul rand sa facem ... (vezi toată discuția)