avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare - cumparare fara achitarea sumei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare - cumparare fara achitarea sumei

Buna ziua.
S-a incheiat un contract de vanz-cump a 1/2 din imobil catre celalalt coproprietar ce locuieste acolo de aprox 30 de ani (rude), intregind astfel proprietatea.In contract scrie: "pretul acestei vanz.este de X eur.,suma pe care ,eu vanzatorul declar ca am primit-o de la cumparator,astazi data autentificarii prezentului contract de vanz-cump,in numerar,acesta executandu-si obligatia de plata,prezenta declaratie constituind chitatnta liberatorie. " Banii in fapt s-au achitat doar 10%, restul urmand a fi achitati in transe de catre cumparator,transe pt.care s-a facut un tabel de mana intre cump.si vanz.Nerespectandu-se acea intelegere de rambursare contractul poate fi anulat?
Multumesc.
Va trebui sa dovediti ca a existat o o alta intelegere decat ceea ce s-a trecut in contract si ceea ce ati declarat, pentru a avea sanse sa il anulati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare positano positano am cumparat in 2006 o locuinta plus teren prin contract de vanzare-cumparare ,am achitat pretul in totalitate iar acum in 2011 sunt citat de aceasta peroana ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pentru o tranzacție imobiliară între 2 persoane ... Doamna1 Doamna1 Buna ziua. Pentru o tranzacție imobiliară între 2 persoane fizice care este suma maxima de bani ce se poate da in fața notarului? Și dacă suma de ... (vezi toată discuția)
Validitatea actului de vanzare cumparare andreyou andreyou Buna ziua. Am urmatoarea problema…..apartamentul (50 mama,50 tata) a fost ipotecat de tata pentru un credit….tata nu a mai platit la banca si am ... (vezi toată discuția)