avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sotia adminstrator- sot presedinte Asociatie-conflict ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sotia adminstrator- sot presedinte Asociatie-conflict de interese?

Buna ziua, am si eu o intreabare la care sper ca cei care stiti ma veti si lamuri,si anume, locuiesc intr'un imobil format din 2 scari de bloc,este o asociatie particulara,condusa de o doamna administrator pusa de noi.sotul doamnei administrator cand m'am mutat eu acum un an l'am gasit presedintele asociatiei,deci sotia administrator sotul presedinte.ma intreb in sinea mea cum se numeste sau ce articol din ce lege le interzice asa ceva, pt ca eu nu cred ca e normal sa avem pe acesti 2 soti in conducerea asociatiei si am dori sa facem o sedinta sa alegem un presedinte de asociatie dintre noi locatarii acestui imobil.va multumesc.:(
Cel mai recent răspuns: zxc1 , utilizator 10:07, 1 Februarie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exact cum am presupus, era un Conflict de Interese şi era necesară schimbarea acestora. N-aţi făcut şi o Expertiză Contabilă, să vedeţi dacă n-au "ciugulit" ceva din buzunarul proprietarilor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar ca presedintele asociatiei de proprietari sa locuiasca in blocul asociatiei? alertbrain alertbrain Presedintele asociatiei de proprietari nu mai locuieste in bloc de mai bine de 4 ani. [b]Este legal sa mai detina aceasta functie?[/b] Precizez ca nu se ... (vezi toată discuția)
Administrator(i) infosystems4u infosystems4u Buna ziua Ne confruntam cu o situatie inedita. In urma unor conflicte intre administratora asociatiei noastre si un membru al comitetului executiv, aceasta ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu intretinerea-asociatie lorelena1306 lorelena1306 Stimati domni, As dori sa aflu ce cheltuieli trebuie platite la intretinere (obligatorii + specifice asociatiei de locatari: ex femeie serviciu, ... (vezi toată discuția)