legalmgm 
	    	Utilizator

legalmgm 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Costica33	                   

Buna ziua,
Am un dosar care a intrat acum 1 an si ceva la ANRP. Tot zace prin sertare pe acolo asteptind sa-i vina rindul, nu se stie cind. As avea sansa ... (vezi toată discuția)
	                    Costica33	                   

Buna ziua,
Am un dosar care a intrat acum 1 an si ceva la ANRP. Tot zace prin sertare pe acolo asteptind sa-i vina rindul, nu se stie cind. As avea sansa ... (vezi toată discuția)

grigorasaddeco	                   

Va supun atentiei un Dosar despagubiri materiale pentru teren 1000 mp+casa Moinesti, cf. Legii nr. 10.
Actele doveditoare ce formeaza dosarul de revendicare ... (vezi toată discuția)
	                    grigorasaddeco	                   

Va supun atentiei un Dosar despagubiri materiale pentru teren 1000 mp+casa Moinesti, cf. Legii nr. 10.
Actele doveditoare ce formeaza dosarul de revendicare ... (vezi toată discuția)

retro	                   

Cum obtin si eu o despagibire corecta pt terenul intravilan central egal cu al vecinului. Al meu a fost evaluat in 2004 la o suma mica si nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)
	                    retro	                   

Cum obtin si eu o despagibire corecta pt terenul intravilan central egal cu al vecinului. Al meu a fost evaluat in 2004 la o suma mica si nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)