avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titluri de valoare nominala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titluri de valoare nominala

buna ziua,
Detin titluri de valoare nominala emise in 30.12.2004, mai pot fi valorificate?
multumesc
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 10:27, 4 Iulie 2014
Vezi:
[ link extern ]

Citat ANRP:

Titularii Titlurilor de Valoare Nominala (TVN) emise de Ministerul Finantelor Publice nedepuse pana in prezent la Secretariatul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP sunt rugati sa se prezinte la sediul ANRP din Calea Floreasca nr. 202, Bucuresti, la biroul de informatii cu publicul in intervalul orar 9-15, in fiecare zi, pentru depunerea Titlurilor de Valoare Nominala (TVN) si a cererii de convertire a acestora in titlu de despagubire.

Menţionăm faptul ca potrivit Legii nr. 10/2001, termenul de valorificare a titlurilor de valoare nominală este de cel mult 7 ani de la data emisiunii titlului, la valoarea actualizată în raport cu indicele inflaţiei.

Puteţi vizualiza lista cu dosarele inregistrate până în acest moment la Secretariatul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor ce conţin dispoziţii emise de autorităţile locale pe baza cărora s-au emis Titluri de Valoare Nominală. În cazul în care dosarul dvs. nu se regăseşte în această listă, vă rugăm să vă prezentaţi la Secretariatul Comisiei Ce

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anrp - ce e de facut cu ei? Costica33 Costica33 Buna ziua, Am un dosar care a intrat acum 1 an si ceva la ANRP. Tot zace prin sertare pe acolo asteptind sa-i vina rindul, nu se stie cind. As avea sansa ... (vezi toată discuția)
Anrp, legea 10/2001, legea 247/2005, despagubiri corecte doar pt unii ?!! retro retro Cum obtin si eu o despagibire corecta pt terenul intravilan central egal cu al vecinului. Al meu a fost evaluat in 2004 la o suma mica si nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)
Dosar despagubiri materiale pentru teren 1000 mp+casa moinesti, cf. legii nr. 10. grigorasaddeco grigorasaddeco Va supun atentiei un Dosar despagubiri materiale pentru teren 1000 mp+casa Moinesti, cf. Legii nr. 10. Actele doveditoare ce formeaza dosarul de revendicare ... (vezi toată discuția)