avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita

Buna ziua...daca sunt divortata de 2ani jum,cu un copil de 4ani,care in tot acest timp tatal copilului l a vizitat de 3 ori,si de 2 ori in prezenta mea...vine sa si vada copilul)nu l am mai vizitat de 1an,neplatit pensie alim de 5 luni) si copilul nu vrea..ca nu l cunoaste..nu are nici o relatie cu el..practic e "nenea",il poate obliga sa plece cu el(fostul sot pe copil la program de vizita?)
Daca are program de vizita nu puteti pleca decat daca va intelegeti.
Nu e bine sa va programati concediul in timpul programului de vizita.
Avem progam de vizita ,dar de cand am divortat,tatal a luat copilul de 3 ori,de 2 ori a vrut sa fiu si eu prezenta,de 1an de zile nu stiu nimic de el...doar ca e plecat in strainatate...o sa i anunt pe parintii lui ca vom pleca in concediu...Va multumesc!!
Chiar daca tatal nu respecta programul?mai exact nu vine deloc sa l vada?daca anunt la politie ca plec?
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2014
gi-jane2, moderator
da, chiar daca nu vine pt ca dvs nu puteti sti cand vine sau nu. Nu va convine, vedeti ca nu vine, cereti in instanta reducerea acestui program sau sa fie obligat sa anunte cand nu vine.
Ce treaba are politia cu programul de vizita si concediul dvs ?
daca plecati pt o saptamana- doua, puteti sa nu anuntati pe nimeni sa nu-i zgandariti.

Cand aveti de completat un mesaj, folositi functia editeaza, nu postati mesaje consecutive, multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2014
gi-jane2, moderator
Astept raspuns din luna martie pentru ca am cerut in instanta reducerea programului si sa pot scoate copilul din tara(e copil operat pe inima si mai are nevoie de o operatie)dar inca nu am primit data de incepere a procesului,acum fiind si vacanta..tocmai din septembrie..am zis sa anunt politia in ideea de a nu veni in lipsa noastra de a cere copilul noi fiind plecati sa nu anunte politia de disparitia copilului..Are program stabilit in primul week end si in al treilea din luna,acum nu a venit si urmatorul week end sa l vada ar fi pe 19 iul,noi am pleca pe 12iul si ne am intoarce pe 26...Va multumesc pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2014
ionelaagapie, utilizator

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti stilldanutza stilldanutza buna ziua.cumnatul meu a fost casatorit,in urma casniciei are un baietel de 6 ani.acum sunt divortati.in urma divortului copilul trebuie sa stea cu mama lui,la ... (vezi toată discuția)
Copil bogos elena bogos elena Sunt divortata,am o fetita de 2 ani pe care o ingrijesc bunicii toata saptamana iar eu o vad doar in week-end (eu fiind in bucuresti iar ea la tara ) pentru ca ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor dupa divort de comun acord maties24 maties24 buna recent am primit sentinta de divort de comun acord care a ramas definitiva in 06.01.2014 prin care minora in varsta de 3 ani si 9 luni mi-a fost ... (vezi toată discuția)