avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenda de la Directia de Sanatate Publica pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenda de la Directia de Sanatate Publica pentru apartament inchiriat

Am un apartament inchiriat cu contract declarat la Directia de taxe si impozite locala. Chiriasul s-a dovedit a fi un om murdar, a facut o mare mizerie, bagaje aruncate, pereti ingalati, insecte deci toata gama si un vecin m-a asigurat ca va depune plangere la Directia de Sanatate Publica.
Cine va fi amendat eu, in calitate de proprietar sau chiriasul? Cine va plati amenda?
Cel mai recent răspuns: kukuk , utilizator 14:40, 8 Iulie 2014
legea locuintei se pare ca a fost abrogata odata cu intrarea in vigoare a noului cod civil.
kukuk, rog precizati legea si art. din lege prin care a fost abrogata legea locuintei, precum si MO in care a fost publicata abrogarea.
scuze,au fost abrogate doar art.21-33 privind inchirierea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii si diverse alte chestii in cazul unei inchirieri miki3 miki3 As dori sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul unui apartament inchiriat in cazul in care se intampla urmatoarele chestii neplacute si care ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)
Chirias vs propietar Livingston Livingston Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cine plateste inlocuirea usilor si geamurilor( cu termopane,,) la un bloc, chiriasul sau propietarul.Mai jos am ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere apartament. cornel2 cornel2 cum se incheie un contract de inchiriere fara a avea probleme cu chiriasul, si cum se reziliaza contractul daca apar probeme??? multumesc anticipat. (vezi toată discuția)