avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... voucherul de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

voucherul de vacanta



O informatie .Toate societatile sunt obligate sa asigure aceste voucherul de vacanta salariatilor.? sau fiecare societate face legea interna cum vrea ...multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:41, 14 Aprilie 2022
Despre ce sector este vorba, bugetar sau privat?
Este vorba de sectorul 6 .in una agenzie de asigurari .UNDE LUCREZ EU Dar inca o intrebare baiatul meu lucreaza ca sofer la PRO TV NU A PRIMIT NICI ODATA ACESTE voucherul de vacanta
Potrivit Legii nr.94/2014, angajatorii care incadreaza personal prin incheierea unui contract individual de munca, precum si institutiile publice, regiile autonome, societatile la care statul este actionar unic sau actionar majoritar, societatile si companiile nationale, care de asemenea, incadreaza personal prin incheierea unui CIM, vor acorda salariatilor vouchere de vacanta in limita unor sume reprezentand sase salarii de baza minime brute pe tara.

Asadar, angajatii din sectorul privat si bugetarii vor beneficia, incepand cu data intrarii in vigoare a acestui act normativ - 06.07.2014 -, de vouchere de vacanta
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ar mai trebui adugate prevederile art. II din Legea 94/2014 potrivit carora "În termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi, Autoritatea Naţională pentru Turism şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice vor elabora şi vor supune spre aprobare Guvernului modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 215/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice privind acordarea tichetelor de vacanţă, în mod corespunzător modificărilor şi completărilor aduse prin prezenta lege"
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Legea poate fi aplicata si fara a exista norme de aplicare a acesteia.

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta primarie veronica1982 veronica1982 vreau sa stiu daca se pot acorda vouchere de vacanta in 2014 , avand in vedere faptul ca ieri a semnat si d-nul presedinte . vreau sa stiu incepand cu ce data ... (vezi toată discuția)
Prima de concediu dancucasiana dancucasiana As avea o nelamurire cu noua lege cu primele de concediu,sotul meu lucreaza la apa-canal,adica la stat,ar beneficia de vocherul de vacanta,adica sunt obligati ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanţă eduardvl eduardvl Buna ziua, Avem urmatoarea speta: Conform prevederilor OG 29/27.08.2013, la art. 5 alin. 2 se stipulează că: \\\\"[b]În bugetele pe anul 2014[/b] ale ... (vezi toată discuția)