avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta primarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta primarie

vreau sa stiu daca se pot acorda vouchere de vacanta in 2014 , avand in vedere faptul ca ieri a semnat si d-nul presedinte . vreau sa stiu incepand cu ce data se pot acorda.
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 12:19, 2 Iulie 2014
informatie din surse sigure , undeva de la inceputul lunii octombrie , si se vor acorda in mai multe transe pana in apropiere de sarbatorile de iarna....vor fi tichete nominale de vacanta , valoarea unui tichet va fi de 50 de lei .
care sunt sursele sigure ?

si cum adica in mai multe transe
Potrivit Legii nr.24/2000, art. 12 (1), legile si ordonantele emise de Guvern in baza unei legi speciale de abilitare intra in vigoare la 3 zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, sau la o data ulterioara prevazuta in textul lor.

Astfel , Legea nr.94/2014 va intra in vigoare la 3 zile dupa publicarea ei in Monitorul Oficial.

De asemenea, in termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi, Autoritatea Naţională pentru Turism şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice vor elabora şi vor supune spre aprobare Guvernului modificarea
şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 215/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice privind acordarea tichetelor de vacanţă , în mod corespunzător modificărilor şi completărilor aduse prin prezenta lege.
sursele sigure sunt societatile comerciale care emit astfel de tichete..etc...etc...
se vor acorda in mai multe transe , deoarce aceste tichete implica mai multe operatiuni....printre care cel mai important lucru , plata guvernului catre societatile care tiparesc astfel de tichete . cum guvernul nostru nu prea are bani....este lesne de inteles .
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sursele sigure nu pot fi zvonurile lansate de o companie , ci numai actele normative si normele de aplicare a acestora.

Alte discuții în legătură

Vouchere vacanta veronica1982 veronica1982 Se acorda sau nu vouchere de vacanta anul acesta???????? Lucrez in primarie si am auzit zvonuri ca nu se acorda in 2014, pt ca au aparut normele metodologice ... (vezi toată discuția)
Voucherul de vacanta Burlacudan Burlacudan O informatie .Toate societatile sunt obligate sa asigure aceste voucherul de vacanta salariatilor.? sau fiecare societate face legea interna cum vrea ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta acordata angajatilor primariilor adevar2014 adevar2014 Cum se procedeaza si de cand primim. Toate primariile beneficieaza de ele???????????????? Cum trebuiesc prevazute in bugetul local? se poate face rectificare ... (vezi toată discuția)