avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copil lovit de o vecina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copil lovit de o vecina

Buna ziua, as dori sa stiu si eu cum sa "linistesc" o vecina care mi-a smucit fata din curtea casei mele pentru ca era cu inca 3 fetite si culegea visine. Pe strada unde locuim sunt numai case, si este un pic de curte in fata fiecarei case unde fiecare pune diverse. Noi avem 2 visini prapaditi si fata mea cea mare( 11 ani) impreuna cu cea mica si inca 2 fete de 11 ani au plecat de la bunici, 3 case mai in jos, sa culeaga visine. Vecina, o baba afurisita, a intrat in curte dupa ele si a smucit-o pe cea mare, s-a repezit la cea mica sa o ia de ciuf, si le-a scos afara, pe motiv ca sa vina cu mine, ca eu nu eram acolo. Mie nu mi se pare normal sa se ia de copilul meu la mine acasa si sa se atinga de el la mine in curte si as vrea sa stiu daca pot sa fac plangere undeva, pot sa fac ceva legal sa o linistesc. Multumesc mult
gabriela1819 a scris:

Si sincer, as avea o satisfactie mult mai mare sa o pocnesc pe baba decat sa ma duc sa-i fac plangere


Satisfactia ca satisfactia, dar dvs. veti avea probleme dupa pocnirea propriu-zisa. Daca nu puteti rezolva amiabil,faceti o plangere legala.Nu-i va conveni sa fie tarata pe la politie pentru declaratii si va va lasa in pace.
Da, cu toții în copilărie am trăit episoade gen ,,la cireșe,, și uneori ne-am ,,luat-o,, de la proprietari.Desigur că orice părinte ia foc atunci când altcineva îi atinge copilul.Totuși, încercați cu înțelepciune să rezolvați situația.Și fetițele dvs. au învățat ceva de aici, astfel că, pe viitor, sigur vor evita să aibă de-a face cu astfel de ,,babe afurisite,,.
Vă imaginați ce ar însemna să începeți vreo acțiune în instanță sau să depuneți vreo plângere? Ce costuri ar presupune, cât timp ar trebui să vă plimbați aiurea pe la poliție sau instanță, cât consum nervos. Iar asta în loc să aveți grijă de copiii dvs. și să învățați împreună ceva din această pățanie.
V-ati luat-o ca erati in curtea altora, copilele astea erau in curtea lor.. mie asta mi se pare o problema pt care as depune plangere.
Si eu as depune:)
Daca depuneti plangere cred ca doamna se va alege cu un avertisment pentru inceput . Poate se va speria si nu se va mai lega de fetite , dar cred ca pentru inceput ati putea sa ii spuneti sa nu va mai loveasca copii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare verbala dar si cu un obiect dur markila markila un vecin m-a agresat verbal si daca nu ma feream ma lovea in cap cu un par..m-a asteptat in fata portii ,,noroc ca am intrat repede in curte..pot sa- i fac ... (vezi toată discuția)
Custodie tata Ony2k2 Ony2k2 Buna ziua,, Am nevoie de sfatul vostru pentru o problema mai delicata. Prietenul meu si sotia lui sunt divortati de cateva luni. Ei au impreuna o fetita ... (vezi toată discuția)
Vecin violent mi-a lovit copilul minor PatriciaC PatriciaC Buna ziua, Intr-o seara cand venea sotul de la gradinita cu baiatul de 4,5 ani, vecinul de la etajul 3 a iesit pe usa si s-a adresat direct copilului ... (vezi toată discuția)