avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... vreau sa dau facultatea in judecata
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

vreau sa dau facultatea in judecata

. problema mea sta in felul urmator.vreau sa stiu daca pot da in judeata facultatea la care sunt pentru ca nu am putut sa intru in examenul de licenta in sesiunea din vara asta din cauza unei disclipine formata din seminar si examen scris (curs). seminarul pe care l-am promovat deja in anul 2007 iar examenul in anul acesta an curent 2013-2014, nu mi-a fost validat, profesorul spunandu-mi sa vin la anul pentru a reface seminarul.Intrebarea mea e in felul urmator ? cum pot face sa nu mai refac seminarul deoarece este un non-sens fiind si din anul 1 si mai ales ca am parcurs toate materiile facultatii implicit le-am promovat , plus ca imi ingreuneza situatia si nu mai pot veni la scoala din cazua jobului si cum pot avea acces la nota din 2007 ? astept va rog sugestii pentru a merge mai departe.
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2014
emilandrei, utilizator
Fiecare facultate in parte are un regulament care se aproba in Consiliul director al facultatii. De asemenea, exista un plan de invatamant propriu fiecarei facultati, aprobat de Decanat si inaintat spre avizare Ministerului Educatiei.
Tot la fel, Consiliul profesoral al facultatii, organele de conducere ale facultatii, au obligatia ca in fiecare an sa elaboreze programele de studii, modalitatea de organizare si promovare a sesiunilor de examene.

Daca intre aceste documente si ceea ce doriti dvs. exista neconcordanta, atunci nu veti avea nicio sansa sa castigati un eventual proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema sistem bologna Catalina Rusu Catalina Rusu Ma numesc Catalina si in 2007 trebuia sa termin facultatea de Litere din cadrul Univ. Al. I Cuza, Iasi. Mama mea s-a imbolnavit brusc si in acea perioada aveam ... (vezi toată discuția)
Nota netrecuta la disciplina protectia internationala a drepturilor omului DianaFaighenov DianaFaighenov Buna ziua, In anul 2012 am sustinut examenul la disciplina PIDO, cu acordul profesorului titular de curs, la o alta data decat cea stabilita pentru examen, In ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma de licenta Mariucas Mariucas Buna ziua, va scriu in intentia de a gasi un raspuns problemei pe care o intampin. Am terminat cursurile facultatii de limbi straine, specializarea ... (vezi toată discuția)