avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte casatorie cetatean marocan
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte casatorie cetatean marocan

Am un prieten marocan care locuieste in spania..dar nu are acte deci un Romania ñu poate veni si in un maroc poate merge dar nu se mai intoarce.ne.am gandit sa en casatorim ca sa putem calatori din spania in maroc si un Romania impreuna.dupa casatoria cu cetatean roman ce drepturi i se ofera luí?si la cat timp dupa casatoria cu mine poate sa calatoreasca un UE?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:24, 7 Iulie 2014
In primul rand daca nu are acte nu va puteti casatori.Prin casatorie are calitatea de membru de familie a unui cetatean UE , acesta va putea calatori in statele UE doar insotit de dvs.si doar cu viza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un marocan in spania ilhamilies ilhamilies Buna ziua,eu sunt romanca am doi copii mici cu cetatean marocan care are doar pasaport marocan,stam de cateva zile in Spania si vrem sa ne casatorim,cum putem ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un marocan in romania stefan elena flori stefan elena flori locuim in italia.marocan nu are acte in it romanca are acte in it.avem un copil de 3ani nascut in italia.copilul are acte romanesti.vrem sa ne casatorim in ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean din maroc - viza pentru franta ioana_d ioana_d Buna ziua, Sunt cetatean roman, in prezent locuiesc in Bucuresti dar peste o luna voi lucra in Franta(in Paris) cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)