avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda sex in loc public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda sex in loc public

Buna seara. Am fost surprins de in echipaj al politiei in timp ce eram dezbracat cu prietena mea pe bancheta din spate a masinii, masina foond parcata pe un drum neamenajat( pamant, pietre etc.). Mi s.au luat datele dar nu mi.a fost intocmit proces verbal pe loc. Ce se poate face in aceasta situatie? Agentul a zis "iti dau maxim". Asta inseamna 1000 de ron si deci 500 in 48 de ore sau pot sa platesc jumatate din minim, adica 200/2=100 ron? Am sanse la contestatie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:27, 7 Iulie 2014
Daca amenda care va fi aplicata va fi de 1000 lei,pe cale de consecinta in 48 ore puteti achita 500 lei

Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda minor crisant crisant buna ziua baiatul meu in varsta de 17 ani a luat amenda pt ca a injurat pe str. .... am primit acasa un plic de la sectie cu procesul verbal . amenda in ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda pt. insulta mpusa mpusa Buna seara, Apelez la dvs. deoarece nu am pregatirea in acest domeniu. De vreo 2-3 ani am probleme cu o vecina vaduva si singura, care face tot posibilul sa ... (vezi toată discuția)
Injurii la locul de munca yanachis yanachis Va rog sa-mi spuneti daca, unei persoane i se aduc injurii la locul de munca, cu martori, aceasta poate depune plangere penala? Va multumesc! (vezi toată discuția)