avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Economist... Functie sau profesie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Economist... Functie sau profesie?

Va rog sa ma ajutati intr-o problema mai ciudata sa spun asa.Am de intocmit un manual de proceduri unde inainte pt anumite atributii era responsabil Seful Biroului Financiar Contabil.Din decembrie Acest Sef Birou Financiar Contabil a primit o decizie in care este este numit in Functia de de Economis?Exista Functia de Economist????Mai ales cand jumatate din angajatii societatii sunt Economisti?????X-(
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 12:49, 7 Iulie 2014
parere personala

functie e cand esti ales,numit
profesie e cea pentru care te-ai pregatit si ai diploma
profesia este data de o diploma de calificare/licenta........iar functia are la baza CIM sau raportul de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se incadreaza in cartea de munca claud1982 claud1982 Buna ziua revin cu urmatoarea intrebare cum voi fi trecuta in cartea de munca acum dupa ce am adus diploma de absolvire a facultatii de Stiinte Ecconomice ... (vezi toată discuția)
Cod cor economist AnnaM AnnaM Pt o persoana licentiata in stiinte economice si doreste angajare pentru un post de economist ce cod cor se poate trece in contractul individual de munca? (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)