avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna - reintregire familie in Austria
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna - reintregire familie in Austria

Buna.sunt o mamica cu 7 copii.Eu si sotul muncesc in Austria.As dori sa sa aduc si copii.Dar nu stiu de unde sa incep.unde as gasi o chirie..specific sunt in zona Gleisdorf cu munca.As dorii un sfat tinand cont si de faptul ca nu stim limba decat foarte putin.Am gadid ca daca putem rezolva acum pe timpul vacantei.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 10:04, 8 Iulie 2014
Ar trebui sa contactati o agentie imobiliara de acolo.

[Editat - 2.8 din Regulament: Poti apela la functia de citare dintr-un mesaj anterior al altui utilizator cu conditia ca acest citat sa nu se afle pe aceeasi pagina si sa fie doar fragmentul la care te referi. Te rugam sa nu exagerezi cu citarea intregului mesaj daca nu e necesar.]
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2014
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala profesionala viorel28 viorel28 buna seara, am si eu o intrebare despre scoala profesionala Am absolvit scoala profesionala de zidari dar nu am terminato imi mai lipsea 3 luni ca sa dau ... (vezi toată discuția)
Amendat de multe ori, cainele periculos tot liber! ContSters362885 ContSters362885 Desi e amendat aproape saptamanal pentru lasarea in libertate deplina in parc de copii a unui caine Rotweiller, desi a aparut in presa si in multe petitii care ... (vezi toată discuția)
Semnaturile electronice certificate pe contracte comerciale in instanta de judecata? Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Buna, Se accepta semnaturile electronice certificate pe contracte comerciale in instanta de judecata? Multumesc! (vezi toată discuția)