avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amendat de multe ori, cainele periculos tot liber!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amendat de multe ori, cainele periculos tot liber!

Desi e amendat aproape saptamanal pentru lasarea in libertate deplina in parc de copii a unui caine Rotweiller, desi a aparut in presa si in multe petitii care urmareau sa il opreasca sa mai faca asta, stapanul unui caine periculos continua sa il lase liber.
Ma intreb,daca el va continua la nesfarsit( isi permite sa plateasca amenzi), ce se va intampla cu aceste amenzi multiple? Cainele nu i-l poate confisca inainte de a ataca pe cineva. Ce altceva se poate face, va rog?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters362885 , utilizator 19:35, 14 August 2015
MiaunelsiBalanel a scris:

Desi e amendat aproape saptamanal pentru lasarea in libertate deplina in parc de copii a unui caine Rotweiller, desi a aparut in presa ...

Unde in presa? Puneti, va rog, link ca pare incredibil asa ceva.
Ultima modificare: Vineri, 14 August 2015
Ares-3, moderator
Plangere penala , actiune in daune in instanta,cautarea unui ONG care sa acorde suportul necesar, etc.
@ sdianaviolina

Multumesc doamna avocata.

Iata si link: [ link extern ]



[2.8 din regulament: "(...) Poti apela la functia de citare dintr-un mesaj anterior al altui utilizator cu conditia ca acest citat sa nu se afle pe aceeasi pagina si sa fie doar fragmentul la care te referi. Te rugam sa nu exagerezi cu citarea intregului mesaj daca nu e necesar."]
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna - reintregire familie in austria dianadia dianadia Buna.sunt o mamica cu 7 copii.Eu si sotul muncesc in Austria.As dori sa sa aduc si copii.Dar nu stiu de unde sa incep.unde as gasi o chirie..specific sunt in ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala viorel28 viorel28 buna seara, am si eu o intrebare despre scoala profesionala Am absolvit scoala profesionala de zidari dar nu am terminato imi mai lipsea 3 luni ca sa dau ... (vezi toată discuția)
Semnaturile electronice certificate pe contracte comerciale in instanta de judecata? Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Buna, Se accepta semnaturile electronice certificate pe contracte comerciale in instanta de judecata? Multumesc! (vezi toată discuția)