avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Conditii infiintare magazin produse naturiste sau ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Conditii infiintare magazin produse naturiste sau farmacie veterinara

Pentru infiintarea unei Intreprinderi Individuale unde va functiona un magazin de produse naturiste, sunt necesare studii in domeniu?Ce avize trebuie luate dupa inregistrare la registrul comertului?
Aceleasi intrebari le am pentru infiintarea unei farmacii veterinare.Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Dl_Sandu , utilizator 14:29, 11 Iulie 2014
Pentru infiintarea unui I.I. sunt necesare diplome de pregatire profesionala in legatura cu orice activitate intentionati sa autorizati, insa pentru a evita acest fapt puteti schimba si opta pentru o alta forma de organizare si anume, SRL, unde nu se cere nici o pregatire speciala.
Va putem ajuta noi pentru infiintarea oricarei entitati cu sau fara persoanlitate juridica.
Multumesc,pentru raspuns,revin cu aceleeasi intrebari in situatia unui absolvent liceu,profil resurse naturale si protectia mediului,specializare tehnician veterinar animale companie,plus curs de inspector resurse umane .Doresc sa stiu daca pot infiinta un PFA sau I.I. pentru un magazin de produse naturiste(ceaiuri,tincturi ,extracte,siropuri,etc) sau farmacie veterinara.Mai am nevoie de alt curs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie sanitar-veterinara cbkiki cbkiki Buna stie cineva daca ai nevoie de autorizatie sanitar-veterinara pt o societate domerciala al carei domeniu de activitate este comertul cu produse ... (vezi toată discuția)
Srl pentru vanzare produse naturiste alinedelea alinedelea Va rog sa-mi spuneti care sunt codurile CAEN cele mai potrivite pentru un srl existent prin care se doreste vanzarea de produse naturiste.Ma intereseaza daca ... (vezi toată discuția)
Farmacie/magazin produse din plante anitsirc anitsirc Buna seara! / Buna ziua! O cunostinta doreste deschiderea unei \"farmacii naturiste\" sau \"magazin naturist\". Produsele vor fi: tincturi, gemoderivate, ... (vezi toată discuția)