Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Am citit mesaje in care erau formulate atacuri la persoana, cu mnetionarea numelui persoanei atacate.
Ratingul consultantilor are vreo legatura ca veniturile pe care le realizeaza moderatorii ...?
Am vazut indemnuri la participarea la discutiile de pe forum, pentru cresterea ratingului consultantilor
Constat ca una din reguli este ca mentionarea numelor persoanelor fizice in mesajele din Forum este interzisa. Ce se intampla daca aceasta regula este incalcata ? Am citit mesaje in care erau formulate atacuri la persoana, cu mnetionarea numelui persoanei atacate. Nu am vazut nici o reactie a managerilor sau moderatorilor Forumului.
A doua intrebare: Ratingul consultantilor are vreo legatura ca veniturile pe care le realizeaza mederatorii si managerii forumului ? Am vazut indemnuri la participarea la discutiile de pe forum, pentru cresterea ratingului consultantilor si mi se pare ca acest indemn nu este chiar onest din perspectiva conultantului care munceste pentru cresterea ratingului sau fara vreun alt folos.
~ final discuție ~