avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS si CASS la contractul de cesiune drepturi de autor?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS si CASS la contractul de cesiune drepturi de autor?

Buna ziua,

As dori sa stiu daca potrivit reglementarilor in vigoare un angajat care a incheiat un contract de cesiune drepturi de autor cu o alta societate- realizare program informatic pentru cea din urma, este nevoit sa plateasca CAS si CASS la valoarea contractului in conditiile in care oricum plateste aceste contributii ca si salariat la o alta societate?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulia Stroea , utilizator 17:39, 9 Iulie 2014
Cititi informatiile de la adresa www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc pentru raspuns ! Contabila imi spunea insa ca de la 1 ianuarie 2014 ar fi fost ceva modificari si prin urmare chiar daca ai calitate de salariat ai obligativitatea de a plati CAS si CASS si pentru acest venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim + contract drepturi de autor Alex1234321 Alex1234321 Buna ziua , as dori sa stiu si eu cateva detalii daca se poate face unui angajat contract de drepturi de autor in paralel cu CIM la aceeasi societate , si daca ... (vezi toată discuția)
Contributii pensionar salariat lauracereantu lauracereantu ce contributii NU trebuie sa mai vireze la bugetul de stat angajatorul pentru salariatul pensionar? (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale miruna82 miruna82 Buna ziua Societatea A, persoana juridica straina, asociat unic al societatii X din Romania, decide vanzarea firmei X catre societate B, de asemenea persoana ... (vezi toată discuția)