avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri revisal

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti cum se inregistreaza in Revisal urmatoarele sporuri, de noapte, ore suplimentare, ore de weekend si sarbatori legale.
Angajatii sunt servanti pompieri care lucreaza in ture de 24h/48h libere.
In contract este trecut sporul de noapte de 25%, si mentionat ca pentru orele suplimentare sau zilele de sarbatori legale se platesc cu un spor la salariu conform legii 53/2003.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 17:54, 10 Iulie 2014
Sporurile al caror procent este identic cu cel din Codul Muncii, nu se introduc in Revisal.
Daca, insa, s-au negociat sporurile respective prin CIM ori acte aditionale la CIM, atunci se vor introduce in Revisal, indiferent de procentul lor.
In cazul dvs se va inscrie in Revisal doar sporul de noapte.
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2014
Florin Cioca, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce obligatii au angajatorii ai caror angajati lucreaza in ture 24/48 Kostyka Kostyka Este cunoscut faptul ca in momentul de fata multe societati au obiect de activitate paza unor obiective economice. Unde activitatea este intensa, serviciul de ... (vezi toată discuția)
Sporuri cu caracter permanent 10mihaela 10mihaela va rog frumos sa-mi spuneti care sunt sporurile care se inregistreaza in revisal. Nu toate sporurile au caracter permanent , de ex sporul pentru orele ... (vezi toată discuția)
Sporuri permanente si ocazionale daniela106 daniela106 Buna ziua , Pt.angajatii din alimentatia publica , care lucreaza in ture in week-enduri , in zilele de sarbatori legale si unii din ei si ore suplimentare , ... (vezi toată discuția)