avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals si uz de fals

Daca cineva semneaza o cerere la o atei persoane (o cerere in favorul aceleia - ex. cerere de radiere a unei ipoteci), se considera infractiune?
Cel mai recent răspuns: flaviusnet , utilizator 23:26, 15 Iulie 2005
Daca am inteles bine, problema era ca persoana a "imitat" semnatura. Banuesc ca si la "subsemnatul" a trecut numele persoanei ale carei interese le-a reprezentat.
Da, persoana in cauza a imitat semnatura.
in acest caz nu putem vb de gestiunea intereselor altora.juris,gandeste-te ca a existat acordul persoanei care a cazut de acord sa se realizeze aceasta operatie.eu zic ca asta e fals in declaratii,fratilor.este continutul tipic al infractiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta teritoriala - plangere penala lara12 lara12 am înțeles că pot depune plângerea penală la procuratura, poliția din zona unde am domiciliul, chiar dacă cel pe care îl reclam și faptele ... (vezi toată discuția)
Infrctiune corinuta corinuta exista vreo diferenta intre omor si omor fapta consumata....am gasit intr-un text si nu inteleg de ce se gasea sub aceasta forma..... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca - procedura n_roxxanne n_roxxanne Va rog sa-mi spuneti pasii de urmat pentru radierea ipotecii dupa ce am achitat integral un credit ipotecar la casa.Multumesc frumos. (vezi toată discuția)