avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... clasa 0
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

clasa 0

Buna ziua,
Fata mea a implinit 6 ani pe 15 martie si automat a fost inscrisa la clasa 0(conform procedurii) Intrebarea mea este daca ma pot razgandi in acesta privinta adica sa mai ramana un an la gradinita si abia la anul cand va avea 7 ani jumate sa intre la clasa zero.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 17:33, 11 Iulie 2014
Nu va mai puteti razgandi. Singura posibilitate era sa nu fie admisa de catre comisia de evaluare psihologica, daca ati fi avut motive sa urmati procedura evaluarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testarea pentru inscrierea in clasa zero poate fi repetata? chira_chiriac chira_chiriac Buna ziua, Fiul meu a fost programat ieri la o testare pentru a merge l clasa zero si a obtinut 60 de puncte din 100. As dori sa intreb daca ar putea sa mai ... (vezi toată discuția)
La gradinita in grupa mare peste varsta de 6 ani Nytrai Nytrai Buna ziua, Am un baietel de 6 ani si jumatate si eu ca si parinte al lui consider ca poate sa mai stea un an la gradinita, nedorind sa-l inscriu inca la ... (vezi toată discuția)
Clasa pregatitoare 2013 - 2014 georgiana83 georgiana83 am copilul nascut in ianuarie 2008 si as vrea sa stiu daca pot din toamna sa il inscriu la clasa 0 . si ce acte imi sunt necesare (vezi toată discuția)