avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire in caz de accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire in caz de accident

Buna ziua!

Am achizitionat o masina second hand, cu taxa neplatita, deci nu o voi inscrie pe numele meu. Detin la autovehicul cartea masinii, talonul, act vanzare cumparare intre proprietar si mine, insa nu am copie dupa c.i. proprietarului. Nedumerirea mea este, in caz de accident (din vina mea sau a colegului de trafic), pentru a beneficia de despagubirea asigurarii, este necesara copia dupa c.i. a proprietarului?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:36, 12 Iulie 2014
Da, sigur ca va trebuie, doamne fereste!!
Intr-un dosar de dauna numai proprietarul de drept (cel inscris in actele autovehiculului) poate figura, dupa caz, asigurat sau pagubit. Proprietarul de drept poate sa va dea o imputernicire de reprezentare la societatea de asigurare. In acest caz nu aveti nevoie de cartea de identitate a proprietarului intrucat in imputernicire trebuie sa fie trecut numarul cartii dvs. de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o nedumerire cu privire la un accident auto cu ... AdrianaNikolae AdrianaNikolae Buna ziua. Am o nedumerire cu privire la un accident auto cu masina firmei unde lucrez. In speranta ca voi primi lamuriri,va detaliez cazul: Am primit o ... (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie pentru înscrierea unui autoturism cu numere roșii şi de unde le obțin? Lerim Lerim Ce acte am nevoie pentru înscrierea definitivă unui autoturism second cu numere roșii.Menționez că am RAR efectuat, este înregistrată la ... (vezi toată discuția)
Un sfat alexutzu1234 alexutzu1234 buna ziua am o intrebare in legatura cu o masina.Tata a decedat si a ramas o masina pe numele lui si problema ii ca imi expira RCA pot sa fac RCA si pe alt ... (vezi toată discuția)