avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare in scopuri de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare in scopuri de TVA

Ca sa inscriu o firma nou infiintata , platitoare de tva am inteles ca trebuie ca cei de la ONRC sa imi elibereze un alt certificat constatator din care sa reiasa ca am o activitate la terti. Cum si unde se face cererea? ce criterii trebuie sa indeplinesc?
Cel mai recent răspuns: bob02008 , utilizator 21:03, 14 Iulie 2014
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea in scopuri de tva a societatilor comerciale. (omfp nr. 2795/2011) bob02008 bob02008 Buna ziua, am intampinat si eu o problema la ANAF. De curand mi-a fost eliberat certificatul de inregistrare, certificatul constatator si rezolutia de catre ... (vezi toată discuția)
Societate nou infiintata srl-d, cum fac sa devin platitor de tva dragos1981 dragos1981 Buna ziua, Am deschis un srl-d si am auzit ca din star sunt neplatitor de TVA. Ce pot face sa devin platitor de TVA, deoarece marea majoritate a clientilor ... (vezi toată discuția)
Contracte pe o firma neplatitoare de tva marinasar marinasar Buna ziua, In lunai Iunie am infiintat o firma cu codul caen 7022. In momentul de fata am 4 contracte pe rol. Banii nu au intrat inca, in contracte ... (vezi toată discuția)