avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... descarcarea fidejusorilor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

descarcarea fidejusorilor

am fost propitarul unei firme care a intrat in faliment. Eu si sotia am semnat ca fidejusori la banca atunci cand societatea a luat un credit. Acum avem conturile blocate.Nu era obligatia lichidatorului sa descarce fidejusori?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:16, 15 Iulie 2014
Doamne fereste, cum sa descarce lichidatorul fideiusorii? Nu se poate asa ceva. Fideiusorii au semnat contractul cu banca si garanteaza banca de neonorarea ratelor debitorului principal, adica firma. Pai ... ganditi-va si dvs., cine plateste datoria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi executat un administrator de catre banca? beatrice3108 beatrice3108 spuneti-mi ,va rog,cat de legala este actiunea unei banci de a executa administratorul unei firme in vederea recuperarii unui credit contractat de societatea ... (vezi toată discuția)
Executare silita fidejusor simona_tanase282002 simona_tanase282002 O societate X a contractat o linie de credit, avand ca fidejusor o pers fizica Y. Societatea a intrat in insolventa , insa prin planul de reorganizare ... (vezi toată discuția)