avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pt piscine
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pt piscine

Buna ziua,

stie cineva care este codul CAEN pt piscine?

- exista o piscina la un hotel care nu are autorizatie de functionare. Dupa ce se autorizeaza respectivul cod CAEN - stie cineva ce trebuie facut pentru obtinerea autorizatiei de functionare pentru piscina, si de unde se obtine aceasta?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: crysenc21 , utilizator 12:54, 15 Iulie 2014
Expunerea dvs. este putin incerta... doriti sa infiintati o societate avand ca obiect de activitate principal constructia de piscine sau detineti o piscina publica pentru care aveti nevoie de o autorizatie de functionare?
firma este infiintata, piscina este construita (deschisa publicului) , insa in actul constitutiv nu exista acest cod caen - ma gandesc ca ar trebui extins obiectul de activitate, si autorizarea ulterior,

Va multumesc pentru raspuns,
Extinderea si autorizarea se pot face impreuna, in acelasi timp in cadrul unei mentiuni complexe la ORC. In cazul in care codurile CAEN corespunzatoare nu se regasesc in Actul Constitutiv sunr necesare emiterea mai multor documente cum sunt: Decizie asociat unic/Hot. A.G.A., Act Constitutiv Actualizat etc.
De asemenea este f. important ca activitate principala care este acum autorizata, sa fie cea pe care facturati mai mult decat pe cele secundare.
Trebuia sa aveti mai multa grija la infiintare, ca sa nu fiti nevoit sa mai cheltuiti niste bani acum.
Nu va pot spune cu exactitate de ce anume aveti nevoie, intrucat este necesar sa cunoastem ce anume cuprind actele eliberate de ORC si cele pe care dvs. le-ati depus odata cu inmatricularea.
Multumesc inca o data,
intrebam insa care ar fi codul CAEN pentru piscine?

Cu multumiri,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare activitati secundare adihup adihup Am si eu nevoie de un ajutor. Pentru a desfasura o activitate ce se regaseste in obiectul de activitate secundar inscris in actul constitutiv este necesare ... (vezi toată discuția)
Imi pot desfasura activitatea pe un domeniu secundar? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Obiectul principal al firmei este 4520 - Intretinerea si repararea autovehiculelor. Am ales mai multe obiecte secundare, ... (vezi toată discuția)
Cod caen anagrigorescu anagrigorescu O societate de constructii SRL (activ principala) vrea sa se se reprofileze pe altceva, si probabil ca va vinde persoanelor fizice in legislatie se ... (vezi toată discuția)