avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilete bal mascat organizat de ong
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilete bal mascat organizat de ong

Buna ziua,
As dori informatii cu privire la modul de organizare al unui bal de caritate printr-o Asociatie non-profit- si anume daca biletele scoase pentru eveniment se cumpara de la un furnizor de bilete si trebuie inregistrate la finante pt plata impozitului sau se pot face de catre Asociatie fara sa avem obligatia declararii la Finante.
Suntem o Asociatie care se axeaza pe educatia copiilor, pe cultura, vrem sa facem un act de parteneriat cu scoala. multumesc

Alte discuții în legătură

Asociatie non-profit lukserv lukserv Buna ziua, As dori sa ma lamuriti asupra unei probleme. Daca o Asociatie non-profit care se axeaza pe activitati prin care sa se dezvolte gradul de educatie ... (vezi toată discuția)
Cod caen obligatoriu pentru asociație culturală? sidoniamarin sidoniamarin Bună ziua. Reprezint o asociație culturală non profit care dorește să organizeze un eveniment cultural, mai precis un concert, cu vânzare de bilete. Am ... (vezi toată discuția)
Contract de sponsorizare adrianaduceac adrianaduceac Sunt diriginta la o clasa de a XII-a si organizam balul bobocilor. Intampinam probleme in ceea ce priveste obtinerea de sponsorizari deoarece nu stim exact in ... (vezi toată discuția)