avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Legea nr. 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Legea nr. 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinte proprietate personala

Buna ziua, spuneti-mi va rog daca la aceasta masura pot participa si cei care au accesat o locuita (apartament de exemplu) prin programul Prima Casa?
Practic este un credit pentru locuita pe o perioada de 30 ani, timp in care imobilul este al bancii, nu!?
Nici in lege nu am gasit specificat situatiile legate de creditele deja accessate..
Poate ma lamureste cineva?

Alte discuții în legătură

Noul prima casa suzanne1985 suzanne1985 Buna ziua, Sunt posesoarea unei locuinte achitizitionate, in urma cu 5 ani, prin programul Prima Casa. Am hotarat sa trecem la un imobil mai mare accesand ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prim casa buburucea buburucea Buna ziua, Am achizitionat un credit Prima Casa de la BCR in 2010 pentru un apartament. Acum as vrea sa il vand avand in vedere ca au trecut cei 5 ani in ... (vezi toată discuția)