Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua,
O sa incerc sa va detaliez situatia in care ma aflu in speranta ca voi primi un sfat util.
Acum 6 luni am fost implicat intr-un accident de circulatie din care se pare ca sunt considerat vinovat pentru neacordare de prioritate. In urma accidentului, o persoana din celalalt autorurism s-a ranit la un ochi si a fost nevoie de operatie in urma careia a primit 40 de zile de ingrijiri si din cate am inteles mai e nevoie de o oeratie pentru finalizarea reconstituiri organului in cauza. In urma acesti ultime operatii este foarte posibil sa mai primeasca zile de ingrijiri. In consecinta vor depasi cu siguranta numarul de 60 de zile necesar pentru incadrarea penala. Persona in cauza a decis ca aceste operatii sa le faca in strainatate (nu au primit negatie de la medicii din Ro). Am ajuns acum intr-un moment in care am purtat o discutie pentru a incerca sa rezolvam situatia pe cale amiabila. Conditia lor este sa le platesc cheltuielile care potrivit spuselor lor insumeaza aprx 12mi de euro, banii de care nu dispun si nu vad sa dispun in viitorul prea apropiat.
Intreabarile mele ar fi urmatoarele tinand cont de cele de mai sus:
- Cam ce pedeapsa se da pentru astfel de fapt?
- Ce parere aveti de suma pretinsa?
- Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc anticipat!