avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Si tot nu inteleg care sunt ch.deduct.si care nu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Si tot nu inteleg care sunt ch.deduct.si care nu

Am citit si recitit OUG 34/ 2009 si tot am dubii in privinta cheltuielilor deductibile. Va rog din suflet sa ma "luminati" pentru ca a trecut deja jumatate de luna din MAI si nu stiu daca este deductibila ch.cu benzina masinii directorului (pentru care inca plateste ratele de leasing), dar ch.cu masina de marfa? Tva.-ul leasingului este deductibil? tinand cont de faptul ca masina are subt 3.500 kg. Cu jena am apelat la d-stra dar sunteti singurii carora ma pot adresa fara sa ma simt jignita de nestiinta mea. Cu considerartie. DOINA MOCANU
Cel mai recent răspuns: MOCANU DOINA , utilizator 19:11, 14 Mai 2009
functii de administrare: ce persoane sunt incluse, administratorul si............., pot fi inclusi si sefi de echipa ?
sunt cuprinsi toti care detin functii de conducere.
VA MULTUMESC MULT PENTRU AJUTORUL DAT .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritati in legatura cu tva gabiclenciu gabiclenciu Va rog sa ma luminati ca nu mai pricep nimic.Este deductibil TVA-ul in cazul unei autoutilitare care transporta marfa -luata in leasing financiar in 2006? - ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu combustibilul Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pentru un autoturism folosit de un agent de vanzari, cu care se duce si ia marfa de la furnizori pt. a o vinde ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat tiberiussly tiberiussly Buna. Cheltuielile cu combustibilul si de reparatii ale masinii se pot deconta pe firma pe baza unui contract de comodat ? Multumesc. (vezi toată discuția)