avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... O nota de seviciu echivaleaza cu o delegare?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

O nota de seviciu echivaleaza cu o delegare?

Buna seara.Va rog sa-mi spuneti daca o nota de serviciu in care numai se completeaza atributiile din fisa postului cu altele de la alt serviciu din cadrul aceleiasi institutii ( la cele doua servicii sunt doi sefi diferiti)poate fi asimilata cu delegarea la acel serviciu (la cel de la care vin atributiile noi).

ATAT SI NIMIC ALTCEVA nu se spune in acea nota de serviciu
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 08:49, 21 Iulie 2014
Delegarea se face prin dispozitie/decizie a primarului/directorului etc. Ar fi trebuit sa primiti o decizie prin care sa fie descrisa exact delegarea, durata, locul delegarii etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare, rog urgent ContSters21019 ContSters21019 Am nevoie urgent de un sfat: Sunt angajata intr-o institutie publica la Serv. Fin.Contab, cu atributii specifice acestui compart. in plus am si decizie de ... (vezi toată discuția)
Organizare internã eduardvl eduardvl Bună ziua, Doresc să pun următoarele întrebări: Într-o instituţie bugetară, autofinanţată, un ªef de Serviciu şi/sau de Birou poate emite ... (vezi toată discuția)
In rof - obligatii contabil sef ? oanaportar oanaportar - angajatorul vrea sa prevada in ROF si faptul ca: - \\"Contabilul sef al unitatii organizeaza si raspunde de efectuarea inventarierilor periodice ale ... (vezi toată discuția)