avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Buna ziua - am lucrat 11 ani cu contract legal in Irlanda, in urma unei intervenție medicale la inima, am fost pensionat grad 2 de invaliditate, Momental locuiesc in Irlanda. Întrebare - pot sa primesc pensia de invaliditate dacă intenționez sa m-a reîntorc de finitiv in România , si pot sa depun și-N România dosarul de pensie de invaliditate . Menționez ca am 59 ani si am lucrat 26 ani in România, am plătite asigurările medicale la zi.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:08, 21 Iulie 2014
Interventie moderator:

1. Nu trebuie sa deschideti cate un topic nou in fiecare zi cu acelasi mesaj.

2. Cand cineva se va pricepe sa raspunda veti primi raspunsul aici.
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare de invaliditate Amedeo Amedeo Sunt salariat cu vechime neinrerupta incepand cu data 01/02/1989, sunt bolnav de scleroza multipla si doresc sa stiu daca ma pot pensiona si care ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Pensionare 2740826332154 2740826332154 daca am iesit in pensie de boala in anul 2006,iar anul acesta implinesc varsta de 59 ani si am o vechime in munca de aprox.32 ani ,la implinirea acestei varste ... (vezi toată discuția)
Pensie in functie de grupe de munca. allecs allecs Sunt la pensie anticipata, am lucrat 30 de ani intr-o interprindere de gradul 2, si nu am beneficiat de acest drept.Daca obtin acest grad prin hotarare ... (vezi toată discuția)