avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Legea Salubrizarii terenurilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Legea Salubrizarii terenurilor

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti si mie legea care ii obliga pe proprietari sa isi salubrizeze terenul vrau sa fac plangere la primarie confarm unei legi.
Am mai facut plangere, au venit de la primarie si mi-au zis ca ei nu pot intra pe o propritate privata sa faca curat eu le-am zis celor de la primarie sa ii someze pe propritari in baza unei legi a salubrizari terenurilor sa isi faca curat.
veau sa fac plangere la primarie dar vreau sa stiu in baza carei legi pot obliga primaria sa ii someze pe proprietari.
Va multumesc=D>

Alte discuții în legătură

Gard intre proprietati. mary50 mary50 Buna seara,intre doua propritati cine trebuie sa faca gard? Proprietarul care are gardul in partea dreapta a propritatii? Trebuie sa participe la cheltuiala ... (vezi toată discuția)
Doamnelor,domnilor avocati un raspuns corect pe legea 544.2001 informatie publica ? telecomanda telecomanda Solicitare informatie pe legea 544/2001, termen actionare in instanta institutie publica Exemplu de caz : Pe data de:05.03.2015 am facut o cerere pe legea ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea propritatii respinsa de primarie. veresiuliu veresiuliu Dupa decesul parintilor in anul 2007, in arhiva familiei am gasit documente juridice care atestau ca parintii mei sunt proprietari a doua terenuri mostenite de ... (vezi toată discuția)