avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Firma de constructii- nelamurire contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Firma de constructii- nelamurire contract

Buna , am o firma de constructii case de lemn si casa e deja aproape gata iar contractul nu sa semnat inca pe partea de structura de lemn daca nu il semnez risc ceva in cazul in care o sa se ajunga la un proces si mentionez ca intermediarul nu a vrut sa il semneze pina in faza finala iar acum fiind un blocaj de bani vrea sa il semneze banuiesc sa poata sa ma oblige sa o termin mai repede tin sa zic ca banii nu or venit tocmai la timp din partea intermediarului cum era prevazut in contract stiu ca nesemnind contractul nu pot recupera tva ca pierd acesti bani .

Dar daca il semnez care sunt avantajele mele si la ce riscuri imi asum pentru ca daca nu il semnez e obligat sa imi dea bani ca sa finalizez lucrarea iar daca il semnez si sunt obligat prin contract sa il termin el poae sa imi dea si teapa cu banii stiind ca are un contract la mina .

Va multumesc anticipat pentru toate sfaturile pe care le dati si ca ne ajutati.
Cel mai recent răspuns: ilye6676 , utilizator 19:41, 25 Iulie 2014
Cred ca ar trebui sa mergeti cu problema dvs. la un avocat! Nu se prea intelege foarte bine ce anume doriti!
vreau doar sa stiu daca e bine sa semnez contractul sau nu e bine casa fiind deja in mare parte facuta
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2014
ilye6676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patronul imi cere avans pentru o sala de evenimente care nu exista Nico_Nicoleta Nico_Nicoleta Buna ziua. Anul acesta intentionez sa ma casatoresc. Localul in care va avea loc evenimentul este un balon care are ca si destinatie teren de fotbal. Patronul, ... (vezi toată discuția)
Clauza antecontract dezvoltator- client LauraEP LauraEP Buna ziua! Doresc sa achizitionez o garsoniera in Bucuresti unde dezvoltatorul imi cere avans 15% la plata prin credit ipotecar. Blocul fiind inca in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt interesata sa achizitionez o casa in iasi, judetul ... SORINA09 SORINA09 Buna ziua! Sunt interesata sa achizitionez o casa in Iasi, judetul Iasi, casa care in acest moment este in faza de edificare, conform proprietarului. Aceasta ... (vezi toată discuția)