avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce ordonanta prevede acest lucru?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce ordonanta prevede acest lucru?

am un contract prestari servcii cu o institutie de stat , m-am anuntat ca imi vor plati facturile in perioada 25-30 ale luni , stiti daca s-a dat o ordonanta in acest sens?
Cel mai recent răspuns: katica , utilizator 00:29, 15 Mai 2009
nliliana a scris:

am un contract prestari servcii cu o institutie de stat , m-am anuntat ca imi vor plati facturile in perioada 25-30 ale luni , stiti daca s-a dat o ordonanta in acest sens?


OUG 34/2009
Art. 36. -
(1) Plata facturilor reprezentand contravaloarea bunurilor achizitionate, serviciilor prestate sau a lucrarilor efectuate se realizeaza de catre institutiile publice in perioada 24-31 a fiecarei luni
(2) In vederea derularii in conditii de echilibru a cheltuielilor sectorului public, institutiile publice au obligatia de a-si programa platile efectuate prin virament sau numerar, potrivit normelor metodologice aprobate prin ordin al ministrului finantelor publice.
(3) Institutiile publice si operatorii economici cu capital majoritar de stat au obligatia de a transmite Ministerului Finantelor Publice o programare a operatiunilor de vanzare/cumparare de valuta potrivit normelor metodologice aprobate prin ordin al ministrului finantelor publice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatia de plata si ordonanta de plata AnnaM AnnaM Ma ajuta cineva cu cateva materiale in format electronic privind procedurile, somatia de plata si ordonanta de plata? (vezi toată discuția)
Termen general obligatoriu de plata a facturilor fiscale janapress janapress UN SC A LIVRAT MARFA PE FACTURA FISCALA CARE A FOST SEMNATA DE PRIMIRE DE CATRE BENEFICIAR CARE NU A MAI ACHITA FACTURILE IN VALOARE 20.MII LEI RON FACTURILE ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere mariusbm mariusbm Buna ziua, In urma cu cateva luni compania noastra a inchiriat un spatiu comercial pe care l-a renovat complet insa nu a fost desfasurata nicio activitate ... (vezi toată discuția)